صفحات کنفرانس فرصت ها،چالش ها و راهکارهای اشتغال و توسعه کسب و کار با تاکید بر ظرفیت های استان هرمزگان

دبیر اجرایی کنفرانس عنوان کرد

دکتر عبادالله بانشی در گفت ‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌هایی که امسال در دانشگاه هرمزگان مطرح و در برنامه راهبردی دانشگاه نیز به آن اشاره شده است، توجه به فرصت‌های ویژه و ظرفیت‌های بالقوه استان بود. پتانسیل‌هایی که در حوزه‌های اقتصاد، تجارت، کسب و کار، شیلات، علوم و فنون دریایی و سایر ظرفیت‌های استان وجود دارد موکد بر همین مطلب است.

وی افزود: متاسفانه شاهد هستیم که هرمزگان با وجود بهره‌ بردن از ظرفیت‌های غنی و سرشار از نرخ بالای بیکاری رنج می‌برد. از طرف دیگر مقام معظم رهبری با تاکید بر سر لوحه قرار دادن اقتصاد مقاومتی بارها مساله برنامه‌ ریزی ایجاد اشتغال به اتکای ظرفیت‌های داخلی کشور را به مسؤولین متذکر شده‌اند.

دبیر اجرایی این کنفرانس ادامه داد: با توجه به مطالبی که عرض شد و عنایت به این مسئله که اخیراً شاهد تاسیس دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه هرمزگان بوده‌ایم، تصمیم بر این شد که کنفرانسی را تحت عنوان «فرصت‌ها، چالش‌ها و راهکارهای اشتغال و توسعه کسب و کار با تاکید بر ظرفیت های استان هرمزگان» طراحی کنیم که البته این کنفرانس در سطح ملی برگزار خواهد شد و مقرر است از صاحب ‌نظران این حوزه در ارائه مقالات و سخنرانی دعوت به عمل آمده است.

دکتر بانشی اضافه کرد:  موعد برگزاری این کنفرانس 19 و 20 اردیبهشت ماه سال ۹۷ می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: دبیر علمی این کنفرانس پروفسور دکتر سید محمد اعرابی از اساتید بنام حوزه مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی بوده و هدف عمده این کنفرانس نیز شناسایی ظرفیت‌ها، استعدادها و قابلیت‌های استان هرمزگان در حوزه‌های مختلفی چون دریا، کشتیرانی، منابع انرژی، گردشگری و صنایع فولاد آلومینیوم و تدابیری جهت به کارگیری موثر این ظرفیت‌ها در راستای تعدیل و کاهش نرخ بیکاری است.

استادیار گروه مدیریت دانشگاه هرمزگان در پایان بر مشارکت هرچه بیشتر اندیشمندان و فرهیختگان کشور و به ویژه دستگاه‌های اجرایی استان که متولی امر کسب و کار هستند از جمله اداره صنعت و معدن، اداره کل رفاه و امور اجتماعی و سایر نهادهای حاکمیتی تأکید کرد.

لازم به ذکر است پورتال این کنفرانس به آدرس اینترنتی" http://ocse.hormozgan.ac.ir " آماده پذیرش مقالات و پژوهش‌های اندیشمندان و محققین می‌باشد.

ارسال پیام

نام: